18 / 04 / 2024

Küçükçekmece Metropark projesi

Küçükçekmece Metropark projesi

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri!

7 bloktan meydana gelen proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece' de inşa ediliyor. Küçükçekmece Metropark ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödendiğinde indirim sağlanıyor.

Küçükçekmece Metropark ödemeleri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Metropark ödemeleri kapsamında yüzde 10 peşinat yapıldığında ara ödeme seçenekleri bulunuyor.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

Küçükçekmece'de uygun fiyatlı 5 konut projesi!

Kanal İstanbul projesiyle konut fiyatlarının artış gösterdiği İstanbul Küçükçekmece'de birçok konut projesi yer alıyor. Peki bölgede markalı konut fiyatları ne kadar? İşte uygun fiyatlı 5 konut projesi...

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece Projesi!

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 980 daire ve 35 ticari birimden meydana geliyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi bu yılın ilk yarısında başlıyor...

Küçükçekmece Metropark projesi Haberi

Küçükçekmece Metropark projesi

7 bloktan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinat ödendiğinde, kalan tutarın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor. Projede kalan bedel 36 ay 0 faiz ile, 48 ay yüzde 0,25 faiz ya da 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla ödeniyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, koşu parkuru, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları bulunuyor.


İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçirilen proje lokasyon bilgisi kapsamında Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı yanında bulunuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde...