26 / 04 / 2024

Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü rüşvet

Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü rüşvet

İstanbul’da tapu dairesine düzenlenen “Rüşvet” operasyonda gözaltına alınan, aralarında tapu müdürü ve 10 memurun da olduğu 39 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Tapu müdürlüklerinde 2 buçuk milyonun üzerinde kimlik doğrulama işlemi yapıldı!

Son dönemde tapu müdürlükleri, bankalar, noterler, sınav merkezleri, belediyeler ve ziyaretçi kabul noktalarında çipli kimlik kartı ile kimlik doğrulama işlemleri yapılıyor.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Tapu müdürlükleri tarafından yapılan ipotek işlemlerinde yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, resmi senet düzenlenmeden yapılacak ipotek işlemlerinde düzenleme yaptı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü rüşvet Haberi

Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü rüşvet

İstanbul’da tapu dairesine düzenlenen “Rüşvet” operasyonda gözaltına alınan, aralarında tapu müdürü ve 10 memurun da olduğu 39 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Operasyon, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre; Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü'nde düzenelenen “Rüşvet” operasyonunda aralarında tapu müdürü ve 10 memurla, rüşvet alıp verme olayına karıştığı ileri sürülen 40 şüpheliden 39‘u yakalandı.

BAHÇEDEKİ BANKTA RÜŞVET ALIŞ-VERİŞİ

Polisin yaptığı tespitlerde, şüphelilerin, “İş hızlandırmak” “Arazi ölçüm ve belirleme işlemlerinde öncelikli sıra” gibi konularda “Rüşvet” alıp verdikleri iddia edildi.

İddiaya göre, bu işlemler için alınan rüşvet 500 TL ila 5 bin TL arasında değişiyordu. Rüşvet işlemleri ise, bazı memurların odasında ve vergi dairesinin bahçesindeki banklarda yapılıyordu.

ÇOĞU TUTUKLANDI

Kamu görevlilerinin bazılarının rüşvet alışverişi kameralarla da belirlendiği iddia...