28 / 03 / 2024

Kudret İdemci

Kudret İdemci

Etra Turizm İletişim Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kudret İdemci ve Zeynep Dilek Erbil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Altın ve gümüş ile ilgili flaş açıklama geldi!

Altını ve gümüşü olanlar dikkat! Hemen bakın! GCM Yatırım'dan Kudret Ayyıldır, "TÜFE verilerinin ardından altın ve gümüşte en kötü geride kaldı mı?" sorusunun cevabını verdi.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kudret Gönül tarafından kuruldu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Bazarov tarafından kuruldu.

Ev sahipleri dijital dönüşümü sevdi!

Her anlamda hayatımıza giren dijital dönüşüm,  toplu yaşam alanlarını da etkiledi.850 binden fazla toplu yaşam alanında konut sakinlerine hizmet sunan Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, Türkiye'de teknolojiye talebin arttığını dile getirdi.

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Kapalı Maraş için yol haritası hazırlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kapalı Maraş'ın açılması için verdiği desteğe dikkat çekti.

Kapalı Maraş'ın açılması için son aşamaya gelindi!

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Kapalı Maraş’ın KKTC yönetimi altında açılması politikasının oluşturulan bir komisyonla ilerlediğini ve son aşamaya gelindiğinden bahsetti.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Alarko GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu ve Kudret Vurgun'un adaylıklarının Yönetim Kurulumu tarafından onaylanmasına ve Olağan Genel Kurul'a sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

Kudret İdemci Haberi

Kudret İdemci

Etra Turizm İletişim Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kudret İdemci ve Zeynep Dilek Erbil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. Etra Turizm İletişim Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içine ve yurt dışına turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içindeve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Etra Turizm İletişim Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahariye, Sepasker Caddesi, Aybek İşhanı, No:69/9...