26 / 04 / 2024

kuehne nagel

kuehne nagel

Schindellegi CH Lüksemburg Goodman Avrupa Lojistik Fonu (`GELF') ve önde gelen bir küresel lojistik hizmet tedarikçisi olan Kuehne + Nagel 22 depoyu kapsayan gayrimenkul varlıklarıyla ilgili, satıp yeniden kiralama sözleşmesi imzaladılar.

Bundesbank: Almanya, Avrupa'nın hasta adamı değil. Ekonomi 2024'te büyüyecek!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Alman ekonomisinde mevcut zayıflığın ardından gelecek yıl yeniden büyümenin beklediğini belirterek, “Şu anda büyük bir belirsizlik var ama doğru yoldayız” dedi.

Avrupa da yüksek enflasyona karşı faiz silahına mı sarılacak?

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) yüksek enflasyonun kalıcı olmasını önlemek için temmuzda faiz oranlarını yükseltmesi gerektiğini söyledi. FED'in ardından Avrupa'da faiz artışına mı hazırlanıyor?

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hans Otto Nagel ve Gonca Demir ortaklığında kuruldu.

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gonca Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sarıyer'de kuruldu.

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alper Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Anaterra II Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaterra II Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Levent Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 99 bin 400 TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel, Levent Eyüboğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Turkmall Dört Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkmall Dört Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Meridyen İş Merkezi, Beşiktaş'ta kuruldu.

Eurasia Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Eurasia Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Yönetim Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel ve Ziyatdin Kassanov tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Levent Eyüboğlu ve Osman Ağcadan yeni şirket! Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat A.Ş.!

Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel, Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ise Osman Ağca...

Levent Eyüboğlu ile Osman Ağca 'dan yeni şirket! Anaterra Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.şž.!

Anaterra Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Levent Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı olarak Hans Otto Nagel, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Alper Eyüboğlu ile Osman Ağca görev yapacak

İBB ile ING Bank finans işbirliği metro ile sürüyor!

İBB ile ING Bank arasında 101 yıl önce Galata Köprüsü 'nün inşasında başlayan finans işbirliği, Haliç Metro Köprüsü ve Kadıköy-Kartal Metrosu ile sürüyor. Wilfred Nagel, 1909 yılında verilen kredinin özel bir kopyasını Kadir Topbaş 'a hediye etti...  

ING'den mortgage kredilerinde yeni ürünler gelecek

ING Bank Türkiye'nin yeni CEO'su Wilfred Nagel, Türkiye'nin Avrupa'da büyümek istedikleri 2 ülkeden biri olduğunu  belirtti

kuehne nagel Haberi

kuehne nagel

Toplam işlem hacmi yaklaşık olarak 220 milyon euro olan bu sözleşmede ortalama yeniden kiralama süresi beş yıl olarak öngörülüyor. Her iki tarafa da yarar sağlayan sözleşme; GELF'in portföyünü mevcut envanterini tamamlayıcı nitelikte olan yerlerde bulunan depolarla genişletmesini ve Kuehne + Nagel'in emlak portföyünü küresel kurumsal gayrimenkul stratejisine paralel olarak daha etkin bir hale getirmesini olanaklı kılıyor.


Kuehne + Nagel Management AG Gayrimenkulden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Martin Holub: "Bu işlem, sürekli optimizasyon ve yeniden...