26 / 04 / 2024

Kula Körez parke

Kula Körez parke

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Manisa Kula’daki ortaokul için yıkım kararı!

Manisa’da kamu ve eğitim binalarında deprem soruşturma raporu hazırlandı. Bu kapsamda Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu için yıkım kararı alındı.

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kula Sanayi Sitesi’nin çehresi değişiyor!

S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi’nde görüntü kirliliği oluşturan noktalardaki hurdalar kaldırılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre ve peyzaj düzenlemelerinin başlayacağını söyledi.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Niğde Kula köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı bir köyün yolunun genişletilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Kula'ya 11 milyon liralık dev spor kompleksi!

Kula’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılacak, 11 milyon liraya mal olacak dev spor kompleksi ihaleye çıkıyor

Kula Spor Kompleksi'nin İhalesi 14 Kasım’da!

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula’ya yaklaşık 11 Milyon liralık yatırım yapılarak ilçeye dev spor kompleksi kazandırılacak.

Kula Körez parke Haberi

Kula Körez parke


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek Kula Belediyesi ile birlikte Körez Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Körez’e; düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahalleye 20 bin metrekare taş döşemesi gerçekleştirecek. Vatandaşlara daha güvenli ve konforlu yollar sunmak için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kulamızda vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla asfalt yollardan kilit parke taş döşemeye kadar birçok hizmeti hayata geçiriyoruz. Kula ilçemizin Körez Mahallesi’nde de 20 bin metrekarelik kilit parke yol için temel çalışmalarına başladık. Daha önce düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetleri götürdüğümüz mahallemize yeni yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum....