20 / 04 / 2024

kulak inşaat konut projeleri

kulak inşaat konut projeleri

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

İnşaat ve konut sektörünü destekleyen önlemler geliyor!

Türkiye İMSAD’ın eylül ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Raporda 2016 yılının ilk yarısında yüzde 7,0 büyüme kaydeden sektörün, hükümetin inşaat ve konut sektörünü desteklemek üzere aldığı önlemlerle gücünü koruyacağına işaret edildi.

Balıkesir'de konut inşaat maliyetleri arttı!

İleride İnşaat sahibi Calip Ertekin, tüm yurtta olduğu Balıkesir'de de konut inşaat maliyetlerinin arttığını açıkladı.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

İnşaat sektörü temsilcileri konut hesabı uygulamasını yorumladı!

Konut hesabı uygulamasıyla vatandaşların konut satın almaları için oluşturdukları birikimlerine yüzde 20'ye varan oranda devlet katkısı sağlanacak. Söz konusu katkı 15 bin lirayı geçemeyecek. Konut hesabı uygulamasını inşaat sektörü temsilcileri yorumladı..

Konut inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Konut inşaatlarında ortalama maliyetler, her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bu maliyetler inşaat türü ve bina türüne göre ayrı ayrı belirleniyor.

İnşaat şirketlerinin Ağustos kampanyaları konut satışlarını yükseltecek!

15 Temmuz darbe girişimi etkisi ile temmuzda konut satışları hazirana göre yüzde 23.4 düştü. Ağustosta inşaat şirketlerinin başlattığı kampanyalarla bu tablonun yerini yüksek satış rakamlarına bırakması bekleniyor.

kulak inşaat konut projeleri Haberi

kulak inşaat konut projeleri

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık duayen firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, yaptığı değerlendirmede, sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi. Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve birçok davetlinin ziyaret ettiği Kulak İnşaat Standında konuklarını ağırlayan Tarkan Kulak, "Bugün çok güzel ve önemli bir gün. Biz de Adana'da devam eden projelerimizi tanıtıyoruz. Son derece başarılı bir fuar çalışması. İnanıyoruz ki bundan sonraki dönemlerde daha başarılı ve güzel fuarlarımız olacaktır" dedi.Tarkan Kulak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün, sınırlarımız dışında da başarıyla temsil edildiğini belirterek "Türk...