29 / 03 / 2024

kullar inşaat vetro city

kullar inşaat vetro city

Vetro City Beylikdüzü resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Kullar İnşaat Vetro City Evlerinde daireler 117 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Kullar İnşaat Vetro City 'de 167 bin liraya 1+1!

Kullar İnşaat Vetro City 'de satış süreci devam ediyor, fiyatların 117 bin liradan başladığı projede 48 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar bulunuyor...

Vetro City Konutları Beylikdüzü 'nde 117 bin liraya!

Vetro City Konutları Beylikdüzü 'nde satışlar devam ediyor, fiyatların 117 bin liradan başladığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor....

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

Kullar İnşaat gayrimenkulde butik projerle ilerleyecek!

Kullar İnşaat Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, gayrimenkul sektöründe butik projerle ilerlemek istediğini belirtti. Ali Kul, bu şekilde liderlik yarışında zirveye oynadıklarını söyledi.

Büyükçekmece Lavinya Marmara'nın inşaat çalışmaları başladı!

Tekstil ve enerji sektörlerindeki tecrübesini inşaatta da ortaya koyan Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor.

Kullar İnşaat'tan Avcılar ve Topkapı'ya Lavinya projesi!

250 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa portföyüne sahip Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de oluşturduğu Lavinya markası ile Avcılar ve Topkapı'ya odaklandı.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 iletişim!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 ve 0212 864 38 61 olarak belirlendi. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece ‘de inşa ediliyor. Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi 150 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor. Proje Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyor.

Lavinya Marmara 2'nin inşaatına 2015 sonunda başlanacak!

Tekstil sektöründeki başarısını inşaat sektörüne taşımayı hedefleyen Kullar, yeni projeler için kolları sıvadı. Kullar İnşaat, Faik Yümaz Gayrimenkul ve Hastur ortaklığında 2014 yılında kurulan İLF'yle yoluna devam edecek.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara lokasyon!

Toplam 115 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Kullar İnşaat Lavinya Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara projesi!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara projesi İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Toplam 115 daire ve 17 dükkandan oluşan proje 50 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Kullar İnşaat, Hastur ve Faik Yılmaz Gayrimenkul 3 yeni projeye başlayacak!

Kullar İnşaat gayrimenkul sektöründeki projeleri ve hedeflerini bugün düzenlenen basın toplantısında anlattı. KULLAR İnşaat, Hastur, Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığında başlaması planlanan projeler; Lavinya Marmara-2, La Mirage AVM, N Cadde Agora.

Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı 2015 hedeflerini açıklıyor!

Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı tarafından 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin duyurusu amacıyla 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü IZAKA Restaurant’ ta bir basın toplantısı düzenlenecek.

Kullar İnşaat basın toplantısı 21 Mayıs'ta!

İletişim danışmanlığını yürüttüğümüz Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı tarafından 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin duyurusu amacıyla 21 Mayıs 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

kullar inşaat vetro city Haberi

kullar inşaat vetro city

Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılan Vetro City projesi Kullar İnşaat girişimi ile hayata geçiriliyor. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Vetro City Konutları toplamda 245 adet daireden oluşuyor.


Vetro City Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Beylikdüzü Vetro City Evlerinde yer alan 48 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Banka kredisi kullanılabilen Vetro City Evlerinde açık-kapalı yüzme havuzu, toplantı salonu, güvenlik, otopark ve asansör gibi imkanlar mevcut durumda. Beylikdüzü Vetro City projesi 2014 Mart'da sahiplerine teslim edilecek.


Kullar İnşaat Vetro City fiyat listesi:

Stüdyo daireler 117 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 167 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 284 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Vetro City Beylikdüzü resimleri: