28 / 03 / 2024

kumova adress balat

kumova adress balat

Nilüfer Adress Balat'ta fiyatlar 600 bin lira ile 665 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutların Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Çiğli Balatçık kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanan İzmir Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'nde imar planı askıya çıkarıldı...

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

Balat Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı!

Mimari açıdan sanat eseri olan ve Mimar Sinan tarafından yapılan İstanbul Balat’taki Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Central Balat Bursa’nın en yüksek binası olacak!

Balat'ta 40 yıllık Taşyakan tecrübesiyle yükselen Central Balat, bir arada sunduğu iş, alışveriş ve yaşam alanı konseptleriyle Bursa'nın yeni simgesi olmaya geliyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Ömer Kumova, Kayapa'da beş vizyonel proje planlıyor!

Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Tarihi Balat Hamamı satışa çıktı!

İstanbul Balat’ta yapımı 1490’lı yıllara dayanan tarihi hamam sahibinden.com’da satışa çıkarıldı. Balat’ta Ferruh Kethuda Camii ve Tarihi Surp Hiresdagabet Ermeni Kilisesi ile komşu olan ve yapıldığı döneme dair tüm özellikleri içinde barındıran tarihi hamama istenen bedel ise 3 milyon TL.

kumova adress balat Haberi

kumova adress balat

Bursa Nilüfer'de 12 bin 52 metrekarelik alan üzerinde Ömer Kumova İnşaat imzasıyla 5 katlı 7 blok halinde inşa edilen Adress Balat 84 konuttan meydana geliyor. Balat'ta yükselen proje 84 konuttan meydana geliyor. Proje 232 metrekare alana sahip 4+1 konutlardan meydana geliyor.

Adress Balat'ta fiyatlar 600 bin liradan başlıyor, 665 bin liraya kadar yükseliyor. Projede 0,77faiz oranıyla 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor.  Proje kapsamındaki konutlar Aralık 2013'te teslim edilecek


Balat Adress'te; açık ve kapalı yüzme havuzu, dairelere özel depo alanı, jakuzi havuzu, sauna, dinlenme salonu, 100 tonluk su deposu, her konuta 2 araçlık otopark, basketbol sahası, cafe, soyunma odaları bulunuyor


Adres Balat Evleri; Özdilek'e 1 kilometre, Korupark'a 2 kilometre, Migros'a 600 metre, TAN Okulları'na 1 kilometre mesafede yer alıyor.


0224 451 39 39

0542...