24 / 04 / 2024

Kuran Yapı Hüseyin Kuran

Kuran Yapı Hüseyin Kuran

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Hüseyin Kuran kimdir?

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Kuran Yapı Hüseyin Kuran Haberi

Kuran Yapı Hüseyin Kuran

Hüseyin Kuran, Şanlıurfa-Viranşehir 1969 yılı doğumlu. Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Hüseyin Kuran evli ve 3 çocuk babasıdır.

İnşaat, petrol ve eğitim sektörlerinde hizmet veren Hüseyin Kuran, Beylikdüzü Yakuplu’da Asrın Konakları projesini, Esenyurt’ta ise Asrın Konutları projesini hayata geçiriyor.

Kuran İnşaat


Kuran Şirketler Topluluğu, Tüm Hukukçular Birliği Başkanı Sayın Av. Mustafa Kuran tarafından 1969 yılında kurulmuş, İnşaat, Akaryakıt, Turizm ve Eğitim sektörlerinde hizmet veren bir aile işletmesidir.

Kuran İnşaat yıllarca konut projelerinden, iş merkezlerine, otellerden, ticari merkezlere kadar toplam 508 bin m2 inşaat alanını faaliyete geçirmiştir. Kuran İnşaat güçlü, güvenilir, deneyimli kadro ve yapılaşmasıyla bugüne kadar başarıyla tamamladığı projelerini 2006 yılında hayata geçirdiği Asrın Projeleri bünyesi altında toplamış ve markalaşma sürecini de başlatmıştır.

Asrın Projeleri bünyesinde yer...