26 / 04 / 2024

Kurtalan İstasyon sahası kira

Kurtalan İstasyon sahası kira

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

TCDD, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya veriyor!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

TCDD, Kartal İstasyonu'ndaki kafe- restoran alanını kiraya verecek!

TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Kartal İstasyon sahası içerisindeki toplam 1.290 metrekarelik taşınmazı kafe, restoran ve büfe amaçlı olarak kullanılmak üzere kiraya verecek...

Kumcağız Futbol Sahası'nın ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Sahanın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenlendi.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasına spor tesisi kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Kumcağız sahil bölgesine futbol sahası için kollar sıvandı.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir'in en büyük halı sahası törenle açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin en büyük halı sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Erzincan'da icradan 94.5 milyon TL'ye satılık 5 maden sahası!

Erzincan İli Çayırlı İlçesi'nde bulunan maden sahası Çayırlı İcra Dairesi tarafından 94 milyon 578 bin 413 TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Samsun Kavak'a güreş sahası müjdesi!

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Samsun'da golf sahası için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Türkiye’nin sınıfında en büyük ve Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Saha 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak

Kurtalan İstasyon sahası kira Haberi

Kurtalan İstasyon sahası kira

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki 8 bin 316 metrekare alana sahip Kurtalan İstasyon sahasının 2 bin metrekarelik kısmını aylık 5 bin 370 TL muhammen bedelle kiraya verecek. İhale 18 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.


TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığından:
1 - Siirt İli, Kurtalan İstasyon sahası, 430 ada, 2 sayılı parselde bulunan 8316,36 m2 taşınmazın 2000,00 m2 kısmına prefabrik (en az) kapalı alan yapılarak Değişik Ticari Amaçlı veya Halı Saha olarak kullanılmak üzere aylık KDV hariç 5.370,00 TL/Ay muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkılmak suretiyle kiralanacaktır.
2 - İhale 18.09.2019 Çarşamba günü saat 14.00 de TCDD 5. Bölge Müdürlüğü Malatya adresinde Taşınmaz İhale Komisyonunca Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.
3...