20 / 04 / 2024

kurtköy 5yüz60 satılık daireler

kurtköy 5yüz60 satılık daireler

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan indirim kampanyasına göre fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire!

Has İnşaat, Albayrak Beton ve Etna İnşaat ortaklığında inşa edilen Aletha Moonpark projesi 284 daireden meydana geliyor. Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL'den başlıyor.

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Alibeyköy 5.Levent satılık daire!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Alibeyköy 5.Levent satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yaklaşık 4 bin konutun yer alması planlanıyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Alibeyköy 5. Levent projesi toplam 4 bin konuttan meydana geliyor. İşte Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017...

kurtköy 5yüz60 satılık daireler Haberi

kurtköy 5yüz60 satılık daireler

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen 5yüz60 Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Proje İstanbul Kurtköy'de yer alıyor. 

Eminevim İnşaat tarafından üç blok olarak hayata geçirilen 5yüz60 Konutları için aylık 1.820 TL taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Proje 23 bin 850 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Eminevim Kurtköy 5yüz60 Evleri Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre mesafede yer alıyor. Projede sosyal olanaklar da bulunuyor. 

Yüzde 80'i yeşil alan ve ince düzenlenmiş bir peyzaj için ayrılan proje bay ve bayanlar için iki ayrı kapalı yüzme havuzu ve iki ayrı tam donanımlı fitness salonları, basketbol sahalarından, çocuk oyun alanlarına kadar eğlenceyi bir arada yaşama imkanı sunuyor. Özel güvenlik görevlileri...