20 / 04 / 2024

Kurtköy Avlu iletişim

Kurtköy Avlu iletişim

ERGUVAN İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı.Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Kurtköy Avlu iletişim Haberi

Kurtköy Avlu iletişim

Projenin Kurtköy’ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi’nde hayata geçeceğini söyleyen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, ortaklığa ait arsada yükselen Avlu Kurtköy'ün rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti. 


45 MİLYON LİRA YATIRIM 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep topladıklarına dikkat çeken Maraşlı, "132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projemizin inşaatına Aralık 2014’te başlayacağız. Bölgedeki arz hızla yükselen talebi karşılamadığı için Kurtköy'de hızlı bir satış trendi söz konusu. Biz de şimdiden projenin yüzde 20'sini sattık" dedi.  

Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise "Fiyatlarımız 189 bin TL’den...