29 / 03 / 2024

Kurtköy Avlu

Kurtköy Avlu

ERGUVAN İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı.Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Avlu Kurtköy Pendik'te 189 bin TL'ye daire!

Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Avlu Kurtköy Konutları'nda 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Konutları'nda yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 peşinat ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında örnek daire ziyaretlerinde ise yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy Pendik projesinin yüzde 35'i satıldı!

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde, bir ay içinde konutların yüzde 35'i satıldı. Projede dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Avlu Kurtköy konutlarının yüzde 35'i satıldı!

Avlu Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projede bir ay içerisinde konutların yüzde 35'i satıldı.

Pendik Avlu Kurtköy'de 36 ay sıfır faizle ev sahibi olma imkanı!

ERGUVAN İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Istanbul Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35 'i, 1 ayda tamamlandı. Proje 2016'da teslim edilecek.

Avlu Kurtköy projesinde 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın Kurtköy'de inşa ettiği Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir ayda tamamlandı. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Avlu Kurtköy'de daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı imzası taşıyan Avlu Kurtköy projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Satış süreci devam eden Pendik Avlu Kurtköy Evleri, 19 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına indirim imkanları sağlayan Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Avlu Kurtköy’ün yüzde 35’i bir ayda satıldı!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy’de inşa edilenAvlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35’i, bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Avlu Kurtköy’ün inşaatına ise önümüzdeki ay başlanması planlanıyor.

Kurtköy Avlu Haberi

Kurtköy Avlu

Projenin Kurtköy’ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi’nde hayata geçeceğini söyleyen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, ortaklığa ait arsada yükselen Avlu Kurtköy'ün rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti. 


45 MİLYON LİRA YATIRIM 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep topladıklarına dikkat çeken Maraşlı, "132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projemizin inşaatına Aralık 2014’te başlayacağız. Bölgedeki arz hızla yükselen talebi karşılamadığı için Kurtköy'de hızlı bir satış trendi söz konusu. Biz de şimdiden projenin yüzde 20'sini sattık" dedi.  

Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise "Fiyatlarımız 189 bin TL’den...