25 / 04 / 2024

kurtköy çam koza evleri fiyat

kurtköy çam koza evleri fiyat

Kurtköy Yenişehir'deki Çam Koza Court'ta 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor ve 441 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

360 Kurtköy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Yaşamın başladığı 360 Kurtköy projesinde 84 ay 0 faiz ile ödemeler yapılıyor. Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor! 

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor. Projede ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Kurtköy Paragon'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede fiyatlar 538 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları!

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesi Lens İstanbul projesi seçkin mimarisi, kaliteli malzemeleriyle birinci sınıf bir yaşam alanı sunuyor. Kurtköy Lens İstanbul konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Kaya imzasıyla kuruldu.

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Ön talep süreci devam eden Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi 18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede çeşitli sosyal yaşam alanları yer alacak. Peki Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Kurtköy 5Yüz60'da daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eminevim'den İstanbul'un fethinin 560. yılında İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de yeni bir proje 5yüz60 sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için hertürlü imkan bulunmaktadır.

kurtköy çam koza evleri fiyat Haberi

kurtköy çam koza evleri fiyat

Ekgür Yapı'nın Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımına devam ettiği Çam Koza Court'ta büyüklükleri 104 mekrekare ile 162 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 169 bin 500 YTL'den başlıyor, 441 bin 700 YTL'ye kadar çıkıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal dairelerin yanısıra 3+1,4+1 dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Dairelerin 2008'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 10 bin 722 metrekare arsa üzerinde, 3 blokta 80 daireden oluşan Çam Koza Court'ta yeşil alanların yanısıra, site sakinlerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları çocuklar için oyun alanları gibi sosyal tesislere yer veriliyor. 

Tel: 0216 482 82...