23 / 04 / 2024

Kurumsal Yatırımcılar Talkshowu

Kurumsal Yatırımcılar Talkshowu

Yatırımcıları arasında Multi ve Canadian Pension Plan’ın yer aldığı Forum Turkey Fund, yatırımlarına Forum Gaziantep ve Forum Antalya AVM projeleriyle devam ediyor

Bitcoin kurumsal yatırımcıdan kabul bekliyor

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artması ile birlikte kurumsal yatırımcılar tarafından kabul görmesi durumunda, diğer kripto para ETF'lerin de önünün açılabileceği kaydediliyor.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

2023 yılında para nereye akacak? 2,3 trilyon doları yöneten kurumsal yatırımcılar resmen açıkladı! 

Bloomberg, Pekin’den Toronto ve Melbourne’a kadar yönetimlerinde yaklaşık 2,3 trilyon dolarlık toplam varlığı bulunan kurumsal yatırımcıya 2023 senaryoları sordu. Peki 2023'te para nereye akacak? Bir bir açıklandı! Siz de bakın...

Kripto paralara kurumsal yatırımcı ilgisi!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdem Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, kripto paralara kurumsal yatırımcıların da ilgi duyduğunu belirtti.

Gayrimenkul sertifikası yatırımcılar için önemli bir model olacak!

Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’nın görüşünü ifade etti. Kabadayı,"Uygulamaya koyulacak olan gayrimenkul sertifikası kurumsal ve bireysel yatırımcılar için önemli bir model olacaktır. " dedi.

Yabancı yatırımcıların ilgisinde herhangi bir değişiklik yok!

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Cantekinler: "Türkiye'deki birleşme ve satın alma fırsatları ile ilgilenen yabancı yatırımcıların ilgisinde herhangi bir değişiklik yok" dedi.

Müşfik Cantekinler: Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Ernst&Young Türkiye Kurumsal Finansman Bölüm Başkanı Müşfik Cantekinler, Türkiye’nin daha önce ilgi çeken büyüme hikâyesinin etkisini kaybettiğini söyledi. Cantekinler yabancı yatırımcıların ilgisindeki azalırken, Türk şirketlerin canlı olduğunu belirtti.

Ali Nuhoğlu: Arap yatırımcıların gözü Fikirtepe'de!

Ali Nuhoğlu, yabancı yatırımcının Fikirtepe’de elinde para dolu çantayla gezen yabancı yatırımcılar olduğunu belirtirken, Hızır Selioğlu da “Rakamlar yakında Bağdat Caddesi’ ni geçecek" diye konuştu...

İzmir'deki 7 alan turizm yatırımcılarına açıldı!

İzmir’de girişimciler için çok cazip 7 yer turizm yatırımcılarına açıldı. İlde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların en geç 8 Ağustos 2014 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri Palladium AVM’de yatırımcılar ile buluşacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul'daki Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini 15 Temmuza kadar, uygun fiyatlar ve ödeme planlan ile Ataşehir'deki Palladium AVM'de yatırımcıları ile buluşturuyor.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

Kurumsal Yatırımcılar Talkshowu Haberi

Kurumsal Yatırımcılar Talkshowu

GRI - Global Real Estate Institute

Africa | Turkey | Germany | UK | China | Europe | Middle East | Russia | India | Brazil | New Europe | Asia | Americas


Resimleri Görüntüle  |   ENGLISH


Glenn Aaronson

Chairman

Forum Turkey Fund


Forum Turkey Fund’ın alışveriş merkezi geliştirme maratonu


Yatırımcıları arasında Multi ve Canadian Pension Plan’ın yer aldığı Forum Turkey Fund, yatırımlarına Forum Gaziantep ve Forum Antalya AVM projeleriyle devam ediyor. Forum Turkey Fund Türkiye’deki en büyük perakende portföyüne sahip.


Türkiye GRI’da önde gelen yabancı yatırımcılardan Glenn Aaronson, Joseph Bonner - Prudential, Tobias Levey - Bio Istanbul ve Blake Loveless - Meyer Bergman’a katılın


Imad Abulaban

President & CEO

CapitalStone Holding


Orta Doğu’lu yatırımcılar Türkiye'ye akın ediyor


Imad Abulaban’la Türk gayrimenkul sektörü üzerine röpörtaj yaptık. Imad’la yaptığımız röpörtajı burada görebilirsiniz.


Türkiye...