26 / 04 / 2024

Kuşadası bisiklet yolu projesi

Kuşadası bisiklet yolu projesi

Kese Dağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası köprülü kavşak projesi tepkiye neden oldu!

Kuşadası'nda Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği noktaya Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak yapılacağının açıklamasının ardından projeye tepki geldi.

Cunda Adası'na bisiklet yolu yapıldı!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Eşinpark Kuşadası'nda Eşin Grup tarafından yükseliyor!

20 yıldan bu yana Aydın ve bölgesinde hizmet veren ve yaptığı projelerle dikkat çeken Eşin Grup yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Kuşadası “Eşin Park” ile buluşuyor.

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı!

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

Kuşadası'nda orman yangını çıktı!

Kuşadası'nda orman yangını çıktı. Davutlar Mahallesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm alan zarar gördü. Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kuşadası'nda makilik alanda yangın!

Kuşadası'nda park bölgesinde 2 dekar makilik alanda etkili olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kuşadası'nda park bölgesinde çıkan yangında 2 dekar makilik alan zarar gördü.

Kuşadası Yolcu Limanı'na 20 milyon TL'lik dev yatırım!

Kuşadası Yolcu Limanı'na, işletmeci kuruluş Ege Ports tarafından 11. yılında 20 milyon TL'lik bir yatırımla Ege Bölgesi'nin en donanımlı ve teknik kapasitesi yüksek römorkörü kazandırıldı.

Graniser Kuşadası’nda yeni şube açtı!

Graniser, Ege bölgesindeki bayi sayısına bir yenisini daha ekledi. Yüksek kalite ve modern tasarımları ile dikkat çeken Graniser, tasarımlarını şimdi de Kuşadası’nda açtığı yeni şubesi ile tüketicilerin beğenisine sunuyor...

Kuşadası Limanı, Disney Magic'e ev sahipliği yaptı!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Kuşadası bisiklet yolu projesi Haberi

Kuşadası bisiklet yolu projesi

Kuşadası Kaymakamlığının önderliğinde, GEKA’nin desteğiyle gündeme getirdiği iki proje için kapanış toplantısı Pine Bay otelde yapıldı. Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaptı. Projelerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan sunumlar sonrası söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu, hayata geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. Kayalı, “Bu projeyi ilk duyduğumdan beri heyecan içindeyim. Her türlü desteği vermeye, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kuşadası Belediyesi adına üzerimize düşeni yapmaya söz veriyorum. Hatta ve hatta bu toplantı öncesi, projeyle ilgili, bölgenin imar planı konusunda  bazı adımlar attık. Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi lazım. Projenin tamamının bir anda  gerçekleşmesi de çok önemli değil, ama yeter ki bir...