19 / 04 / 2024

Kuşadası Limanı kruvaziyer

Kuşadası Limanı kruvaziyer

Kuşadası Limanı sezonun en yoğun dönemini yaşıyor, yetkililer bu yıl rekor kırılacağını belirtiyor...

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Kuşadası Limanı imar planına mimarlardan sert tepki!

Kuşadası’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yeni liman planının ardından tartışmalar yeniden alevlendi. Acar, yeni plan tadilatının göstermelik olduğunu ve bu göstermelik plan ili yası dışı limanın yasallaştırılmak istendiğini söyledi.

Kuşadası Limanı'nda yeni imar planı tartışması!

Kuşadası’nda gündem yine liman. 2003 yılında limanın özelleştirilmesinden bu yana gündemden hiç düşmeyen yeni imar plan tartışmaları, bakanlığın hazırladığı yeni planla tekrar gündeme geldi.

Kuşadası Limanı imar planına karşı yöntem arayışı!

Kuşadası Belediyesi’nde, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı tarafından onaylanan Kuşadası Limanı imar planı ile ilgili olarak itiraz süresinin sonuna yaklaşılması nedeniyle bir toplantı düzenlendi.

Kuşadası Limanı Yeşil Liman oluyor!

Ege Ports Kuşadası Limanı'nın "Yeşil Liman" unvanı alabilmesi için liman işleten firma ile Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Kuşadası Botanik Park ne durumda?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi.

Kuşadası 700 bin ABD'li turist bekliyor!

Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports firmasının Genel Müdürü Aziz Güngör, önceki hafta içinde yılın ilk gemisini ağırladıklarım belirterek, yıl boyunca deniz yoluyla 700 bin günübirlik turisti ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Kuşadası'nda yıkım tebligatı!

Danıştay, çıkarılan iki torba yasayla yargı sürecinden kurtarılmak istenen Kuşadası Limanı'nın özelleştirme ihalesini bir kez daha iptal etti. Kuşadası Limanı, 2003 yılında yapılan özelleştirmeyle İsrailli Ofer grubuna satılmıştı.

Yılın ilk kruvaziyeri Kuşadası'na geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı 'na, Norwegianjade isimli gemiyle 2 bin 700 turist geldi. ABD'li ve Avrupalı turistler, Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası Limanı kruvaziyer Haberi

Kuşadası Limanı kruvaziyer


Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden olan Kuşadası Limanı sezonun en yoğun dönemini yaşıyor. Liman İşletmesi Genel Müdürü Aziz Güngör söz konusu dönemde 124 geminin limana yanaştığını...