25 / 04 / 2024

kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi

kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Aydın Kuşadası'nda kiralar arttı!

Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörü her geçen gün büyürken, daire satış fiyatları ve kiraları da yükseliyor. Emlak Danışmanı Mehmet Çatal, inşaat sektöründe, turizme bağlı olarak bir düşüş yaşanmadığını bildirdi.

TOKİ'den Kuşadası'na yeni konut projesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Kuşadası köprülü kavşak projesi tepkiye neden oldu!

Kuşadası'nda Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği noktaya Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak yapılacağının açıklamasının ardından projeye tepki geldi.

Kuşadası'na TOKİ müjdesi!

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi Haberi

kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı. Aydın Denge gazetesinde yer alan habere göre, caminin ilçeye hayırseverler tarafından kazandırılan 32’nci cami olduğu bildirildi.

Kuşadası Belediyesi’ne ait arazi üzerine Kuşadası Müftülüğü ile hayırsever Melahat Bilici arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temel atma törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Törende açıklamalar yapan Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Kuşadası’nda temeli atılan caminin ilçeye hayırseverler tarafından kazandırılan 32’nci cami olduğunu dile getirerek, hayırsever Melahat Bilici ile arazi tahsisi yapan Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.

Müftü Akşit’in ardından açıklama yapan Kuşadası Kaymakam Sadettin Yücel ise caminin arazisini bağışlayan Kuşadası Belediyesi ve hayırsever...