26 / 04 / 2024

Kuşadası Otelciler Derneği

Kuşadası Otelciler Derneği

Hollanda'nın Utrecht şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarının ardından Kuşadası Otelciler Derneği ( KODER ) Başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden değerlendinnelerde bulundu.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası Otelciler Derneği Haberi

Kuşadası Otelciler Derneği

Kuşadası Belediyesiyesi'nin bu yıl Londra'dan sonra yer almadığı ikinci yurt dışı fuar olan Hollanda'daki Utrecht turizm fuarı 'Vakantie Beurs' da Kuşadası'nın tanıtımını Kuşadası'ndaki oteller KODER-KUŞADASI çatısı altında gerçekleştirdi. Konımar Hotel De Luxe,Ephesia Otel, Sealight Resort Hotel, Charisma De Luxe Hotel, Pine Bay Holiday Resort, Ömer Tatil Köyü, İmbat Otel, Palmin Hotel ve Batıhan Beach Resort gibi bir çok otel güçlerini birleştirerek KODER'in organizasyonunda 80 metrekarelik bir stand açarak, tanıtımlarını yaptı. Belediyenin bu yıl yer almadığı yurt dışı fuarında başarılı bir tanıtım organizasyonu yaptıklarını kaydeden KODER Başkanı Tacettin Özden, "Avrupa pazarında genel olarak, rezervasyonlarda bir durgunluk var. Ancak toparlanacağını düşünüyorum. Utrecht'te başarılı bir tanıtım çalışması yaptık. Hollanda pazarının Kuşadası'na ilgisi iyi" dedi. 


Aydın Hedef...