18 / 04 / 2024

kuşadası satılık arsa

kuşadası satılık arsa

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası'nda satılık arsa: 2 milyon 284 bin liraya!

Aydın Kuşadası'nda bulunan arsa 26 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Kuşadası'nda 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, İğdecik mevkiinde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 189 bin 910 TL'ye satıyor...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Kuşadası'nda 6.4 milyon TL'ye icradan satılık konut imarlı arsa!

Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, 1865 ada 180 parselde yer alan konut imarlı arsayı 6 milyon 418 bin 750 TL'ye icradan satıyor...

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

kuşadası satılık arsa Haberi

kuşadası satılık arsa

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı 18 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

T.C. KUŞADASI İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, Boyalık mevkii, 653 Ada, 42 Parsel numarasında kayıtlı 36.973,11 m2 alana sahip Tarla Niteliğindedir. Taşınmazın tamamı Kuşadası Belediye Başkanlığı adına 22.03.1976 tarihinde tescil edilmiştir.Konu taşınmaz, Kuşadası-Söke yolu üzerinde bulunan Ömer Tatil Köyü?nün kuzeybatı istikametinde 1200 metre ileride solda konumludur. Değerlemeye konu gayrimenkulün yakın çevresinde betonarme olarak inşa edilmiş 2-3 kattan oluşan yazlık kullanıma uygun siteler bulunmakta olup ayrıca yakın çevresinde denize cepheli 4-5 yıldızlı oteller bulunmaktadır. Taşınamaz, Kuşadası-Söke yoluna 900 metre, Ege Denizi?ne...