20 / 04 / 2024

kütahya 2016 yatırımları

kütahya 2016 yatırımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldığını, kentin daha fazlasına layık olduğunu belirtti.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

kütahya 2016 yatırımları Haberi

kütahya 2016 yatırımları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılış ve temel atma törenleri için Kütahya'ya geldi. Eroğlu, Kütahya Valiliği önünde kent protokolü tarafından karşılandı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gökten bize altın ya da döviz yağmıyor. Devletimiz sizden aldığını yine sizlere hizmet olarak aktarıyor." dedi.


Eroğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti. Burada konuşan Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.


Bakanlık olarak Kütahya'ya 118 milyon liralık yeni yatırımlar gerçekleştirileceğini aktaran Eroğlu, "Biz hükumet ve bakanlık olarak Kütahya'ya çok değer veriyoruz. AK Parti'den önceki hükumetler döneminde adeta unutulmuş bir şehirdi. Burada hiçbir yatırım yoktu. Biz iktidara geldikten sonra Kütahya'ya 13 yılda 9 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Bunun 1 milyar lirası bakanlığımıza...