19 / 04 / 2024

kütahya satılık büro

kütahya satılık büro

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Ali Paşa ve İnköy mahallelerinde yer alan 2 arsa ile 1 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

kütahya satılık büro Haberi

kütahya satılık büro

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Ali Paşa ve İnköy mahallelerinde yer alan 2 arsa ile 1 adet büro satışa sunuluyor. 

Kütahya'da yer alan 2 arsa ile 1 büro için satış ihalesi açık teklif usulü ile 27 Ekim 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Kütahya İnköy'de satışa sunulan iki arsanın büyüklüğü 680 ve 836 metrekare olarak belirlendi. Satışı yapılacak büronun alanı ise 435 metrekare olarak açıklandı. Gayrimenkuller için 4 bin 80 TL ile 28 bin 500 TL arasında değişen geçici teminat bedelleri belirlendi. 

Arsaların fiyatları 136 bin ve 167 bin 200 Türk Lirası olarak belirlendi. Büro için ise 950 bin Türk Lirası tutarında muhammen bedel açıklandı.

İşte Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

İLAN
T.C. KÜTAHYA BELEDİYE...