27 / 04 / 2024

Kuveyt Gayrimenkul Zirves Inrema

Kuveyt Gayrimenkul Zirves Inrema

Emlak Konut GYO'nun katılımcıları arasında yer aldığı Kuveyt Gayrimenkul Zirvesinin hazırlıkları hızlandı. iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak zirveyi Türkiye'de Inrema ve AYN Group organize edecek....

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Realtyport İstanbul Kuveyt merkez ofisini açtı!

Uluslararası gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisini açtı. Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.

UPN International Kuveyt’teki işbirliği ile çok daha güçlendi!

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirm

Araplar Ordu'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kuveyt’te reklam, organizatörlük ve gayrimenkul üzerine 3 ayrı şirketi bulunan Ehab Allam özellikle Bosna-Hersek ve Londra’da gayrimenkul ve turizm üzerine gerçekleştirdiği yatırımlarını Ordu’da da hayata geçirmek istiyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Kuveyt Gayrimenkul Zirves Inrema Haberi

Kuveyt Gayrimenkul Zirves Inrema

Ekonomi Bakanlığı'nın desteklediği ve iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak zirveyi Türkiye'de Inrema ve AYN Group organize edecek. 17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt'te gerçekleşecek zirvede 'Mütekabiliyetin kaldırılmasının yabancı yatırımcılara getirdiği avantajlar' başlığı dahil olmak üzere 5 ayrı konu ele alınacak, İnrema Genel Koordinatörü Gökhan İlgar zirvenin yasayı yurtdışında anlatmak için yapılan ilk organizasyon olduğunu söyledi. Dünya gayrimenkul sektörünün yıllık 1 trilyon dolar iş hacmine sahip olduğunun bilgisini veren Ilgar, şöyle konuştu "Türkiye olarak bu pazardan 3 milyar dolar ile binde 3 pay alıyoruz. Zirvenin yapılacağı otelde 17 ülkede 500 işadamının katılacağı Birleşmiş Milletler îş Konseyi toplantısı da yapılacak Bu ziyaretçilerden de istifade edeceğiz.


Bugün...