29 / 03 / 2024

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.



7-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı. 


Kuveyt ve Türkiye arasında inşaat ve yatırımda köprü vazifesi gören fuara Onur Park Life İstanbul projesiyle katılan Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştiriyor.


Kuveyt’te yılda iki kere gerçekleşen fuar Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda yatırımcıyı ağırlıyor.


'' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunan Onur Park Life İstanbul fuarda yatırımcıların büyük ilgisini görüyor. 

Onur Park Satış Koordinatörü Ahmet Eyüpoğlu, ‘Fuara katılım beklediğimizin üstünde. Projemizin yatırımcılardan gördüğü ilgi ise bizi memnun etti.’ dedi.


Tel: 0212 466 43 35

www.onurparklife.com


Geri Dön