27 / 04 / 2024

kuyaş Baharyaka

kuyaş Baharyaka

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen Baharyaka projesi ön talep topluyor.

Salih Sağında: Gurbetçilerimizi karlı yatırıma davet ettik!

Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih Sağında, "EK ve BRK İş Ortaklığı olarak İstanbul’un manevi iklimini yaşatan Eyüpsultan’da Baharyaka projemizi gurbetçilerimizle buluşturduk. Fuarda birçok Avrupalı vatandaşlarımızla bir araya geldik" dedi...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Kuyaş'ın CEO'su Evren Sarıçiçek, konuyu değerlendirdi ve gelecek 5 senede artış olmayacağına dikkat çekti.

Borsakule projesinde 104.3 milyon TL'lik satış yapıldı!

Kuyaş Yatırım A.Ş., Kasım ayındaki satış rakamlarını paylaştı. Borsakule projesinde Kasım 2022'de 104 milyon 360 bin TL+KDV tutarlı satış yapıldı. İşte ayrıntılar...

Borsakule 2 projesi Aralık'ta ön satışta! Yeni proje! 

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kuyaş Borsakule projesine yüzde 15 zam yaptı

İki etaptan oluşan Borsakule projesinin birinci bölümünü tamamlayan Kuyaş, m2 başına 3 bin dolar olarak belirlenen satış rakamına yüzde 15 oranında zam yaptığını açıkladı. Şirketin ikinci projesinin ön satışları ise Aralık ayında başlayacak ve m2 fiyatı 4 bin dolar seviyelerinde olacak.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi'nin 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arası gelir tablosuna göre şirketin brüt satış rakamı 614 bin 690,36 TL oldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Baharyaka projesinde 2+1'ler 1 milyon 85 bin TL'ye!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Baharyaka projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 85 bin TL olarak belirlendi. 

Kuyaş Gayrimenkul'ün kalan payları satışa sunulacak!

Kuyaş Gayrimenkul'Ün yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 milyon 974 TL olup, kalan paylar Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacak.

Kuyaş Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye çıkarılacak!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54.437.596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması karalaştırıldı.

kuyaş Baharyaka Haberi

kuyaş Baharyaka

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Baharyaka projesi ön talep topluyor.

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da yükselen projede toplam 593 daire bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer verilen Kuyaş Baharyaka 6 katlı 27 blok şeklinde yükseliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 85 bin TL'den başlıyor.

Oferka İnşaat Baharyaka projesinin Eylül ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Eyüp belediyesine yakın konumda yer alan Baharyaka kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.

Eyüp Baharyaka 20 bin 800 metrekare arsa alanına sahip. 2.260 metrekare sosyal tesise sahip olan projede kapalı otopark mevcut. 

Web: http://www.baharyaka.com/
Telefon: 0 850 640 04 14

Ceren...