18 / 04 / 2024

Kuyaş Gayrimenkul ofis projesi

Kuyaş Gayrimenkul ofis projesi

Kuyaş Gayrimenkul,Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan işyerleri için Peşinatsız, Faizsiz, Banka Kredisiz, 60 Ay Vade kampanyası başlattı.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Google ofis olarak kullanmak için gayrimenkul alıyor!

Google ofis olarak devreye sokmak için hızla gayrimenkul almaya başladı. Şirketin  Amerika’nın çeşitli bölgelerinde bina almak için 7 milyar dolar harcadığı belirtiliyor...

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul ofis projesi Haberi

Kuyaş Gayrimenkul ofis projesi

Gayrimenkul sektöründe öncü bir firma olan ve yeni projelerle de faaliyetlerini sürdüren Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren, modern ve ticari yapılaşmalarıyla İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu’na 1 dakikalık mesafede bulunan İstanbul Vizyon Park’taki Ofis ve Cadde Dükkanlar, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza’daki Atölyeler ve Kuyumcukent Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda Mağazalar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 


Peşinat ve faiz ödemeden, banka kredisi kullanmadan, 60 Ay vade ile hemen teslim işyeri sahibi olma imkânı sağlayan kampanya hakkında bilgi veren Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, Kuyaş Gayrimenkul olarak ürettikleri projelerin kalitesi kadar mantıklı ve ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalarıyla da yatırımcıya kazandırdıklarını söyledi. Genel Müdür Sağında, Atatürk Havalimanı, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, fuar ve kongre merkezlerine...