26 / 04 / 2024

Kuyubaşı TOKİ

Kuyubaşı TOKİ

2014’ün Mayıs ayında temeli atılan 1472 konutun altyapı-park ve bahçe düzenleme çalışmaları tamamlandı. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ev sahiplerinin Mayıs’ta konutlarına taşınabileceğini söyledi.

Batman Kuyubaşı TOKİ'ye 400 ek konut yapılacak!

Kuyubaşı TOKİ Emekliler Derneği’ne ilave edilen 400 konutun yapımı sürüyor.Hüseyin Ekmen, petrol kuyu sahalarına komşu olan 400 ek konutun yapımında herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Kuyubaşı TOKİ'nin altyapı sorunu çözülüyor!

Mücavir alanın dışında olmasına rağmen önceki yıllarda yaşadığı su sorunu çözen Batman Belediyesi, şimdi de kanalizasyon şebekesini tümden değiştiren bir projeyi hayata geçirerek Kuyubaşaşı TOKİ'nin alt yapı sorunlarına nihai çözüm getiriyor.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Batman'da alt yapı sorunu çözülüyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

Kadıköy Kuyubaşı Fidanlığı'na külliye mi yapılacak?

İstanbul Kadıköy'deki 6 dönümlük fidanlığın imar durumu, 'dini kültürel tesis alanı' olarak değiştirildi. Feneryolu'ndaki Kuyubaşı Fidanlığı'nın yerine yapılması planlanan külliye projesine mahkeme “Dur” dedi ancak İBB kararı dikkate almadı…

Batman Kuyubaşı TOKİ'ye 400 ek konut yapılacak!

Kuyubaşı TOKİ Emekliler Derneği’ne ilave edilen 400 konutun yapımı sürüyor.Hüseyin Ekmen, petrol kuyu sahalarına komşu olan 400 ek konutun yapımında herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Kuyubaşı TOKİ Haberi

Kuyubaşı TOKİ

TOKİ’YE MODERN CAMİİ

Kuyubaşı’nda emeklilere tahsis edilen 1472 konutun altyapı ve çevre düzenlemesi tamamlandı. Konut kampüsünde bulunan 3 katlı cami de Mayıs’ta tamamlanacak. Yapımını Demars inşaatın üstlendiği 3 katlı 750 kişi kapasiteli TOKİ camisi, Mayıs’ın sonunda ibadete açılacak. Dış cephe taşlarının Antalya linda taşıyla örülen modern caminin halıları ise Manisa’nın Demirci ilçesinden getirildi. Demars inşaat firması yetkilileri, camii ile birlikte 32 derslikli ilkokul ve 10 işyerinin bulunduğu iş merkezinin de tamamlandığını kaydetti. Birinci bölgede 537 konut, üçüncü bölgede ise 450 kontun bulunduğuna dikkat çeken Demars firması yetkilileri: “Bizimle birlikte Güneştekin firması da konutların yarısını üstlendi. Çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlandı” dediler.



Batman...