19 / 04 / 2024

kuyumcukent Borsa Kule

kuyumcukent Borsa Kule

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul Bahçelievler'deki binası için tapusunu aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası binasının tapusunu aldığı açıkladı.

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1,4 milyon TL'lik payı satıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları ortaklarının kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 1 milyon 391 bin 249 TL nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul'da satıldı.

Kuyumcukent altın saklama merkezi açılıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Halihazırdaki kapasiteyi 10'a katlayacak, bin 600 tona varan altın ve gümüş saklama kapasiteli binamız Kuyumcukent taraflarında yakın zamanda devreye girecek"

Kuyumcukent, Borsa İstanbul binası geçici kabul tutanağını tebliğ etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası'na ait geçici kabul tutanağını tebliğ etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün pay satışı tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Borsa İstanbul A.Ş.Birincil Piyasa Halka Arz işlemleri kapsamında, kullanılmayan payların satışı bugün itibariyle tamamlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Borsa İstanbul açıklaması!

Borsa İstanbul II.Ulusal Pazar'da işlem gören Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ., Ulusal Pazar'da işlem görme talebinde bulunduğunu ancak süreç içinde bu talebin işlemden kaldırıldığını bildirdi.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

Kuyumcukent'in Borsa Kule inşaatı başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yenibosna'daki arsası üzerinde yapılacak Borsa binalarına ilişkin projenin onaylandığı, ihaleyi Sayın İnşaat'ın kazandığını KAP'a bildirdi. İşte proje ile ilgili detaylar...

kuyumcukent Borsa Kule Haberi

kuyumcukent Borsa Kule

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa Kule Projesi ruhsat alımı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı, kendi arsası üzerine geliştirdiği Borsa Kule Projesinin 15 katlı inşaat ruhsatı bugün alındı. 

Borsa Kule projesinin lansman satışları satış ofisinde başladı. Proje Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası (A Blok) ve Borsa Kule Binası (B Blok) olmak üzere 2 ayrı bloktan oluşacak şekilde proje planlandı. 

Borsa Kule'de ön talebe özel fiyatlara ek yüzde 10 KDV indirimş yapılıyor. Projede bankasız, kredisiz 60 ay senetle ödeme yapmak mümkün. 

İstanbul Vizyon Parka’a komşu olan Borsa Kule 80 metrekareden 1.000 metrekareye kadar farklı ünite seçenekleriyle işinizde ihtiyaç duyduğunuz alanı size sağlıyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP...