18 / 04 / 2024

Kuyumcuzade Bulvarı asfalt

Kuyumcuzade Bulvarı asfalt

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye nefes aldıracak bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'deki Selçuklu Mahallesinde 30 ev 1 işyerini kamulaştırma yaparak açtığı 30 metrelik bulvarın asfaltını tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Kahramanmaraş Tekerek Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Düzce'deki 3 bulvar tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmalarında üç bulvar tamamlandı. Kuyumcuzade Bulvarı ile başlayan çalışmalar Nezih Tütüncüoğlu’nda yapılan at yapı çalışmalarının ardından asfalt serilmesi ile birlikte sona erecek.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Turan Güneş Bulvarı'nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarını gece-gündüz hızla sürdürürken, genişletilen ilk etapta asfalt serimi başladı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Kuyumcuzade Bulvarı asfalt Haberi

Kuyumcuzade Bulvarı asfalt


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat inceleyerek bulvarlarda ortaya çıkan asfalt aşınması ve bozulmaları tespiti üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar başlatıldı. Şehir içi trafik akslarında önemli bir yer tutan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalar Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde başladı. Trimer kazıyıcı ile asfalt kazıma işlemi yapılan caddede deforme olan asfaltın kaldırılmasının ardından caddeye yeniden asfalt serilecek. Kuyumcuzade Bulvarından başlayan asfalt yenileme Nezih Tütüncüoğlu, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarında da aynı şekilde kazıma ve asfalt serme ile çalışmalar devam edecek. 



Düzce...