26 / 04 / 2024

Kuyumcuzade Bulvarı yenileme çalışmaları

Kuyumcuzade Bulvarı yenileme çalışmaları

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Arhavi İnönü Bulvarı yenilendi!

Artvin Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda kilit taşı yenileme çalışmaları sonlandırılıyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Düzce'deki 3 bulvar tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmalarında üç bulvar tamamlandı. Kuyumcuzade Bulvarı ile başlayan çalışmalar Nezih Tütüncüoğlu’nda yapılan at yapı çalışmalarının ardından asfalt serilmesi ile birlikte sona erecek.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce Kuyumcuzade Bulvarı'na asfalt müjdesi!

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Düzce Kuyumcuzade Bulvarı'nda asfalt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı’nda genişletme, refüj yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Ortadaki süs havuzu kaldırılarak yeni bir kavşak düzenlemesi yapılacak.

Kuyumcuzade Bulvarı yenileme çalışmaları Haberi

Kuyumcuzade Bulvarı yenileme çalışmaları


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat inceleyerek bulvarlarda ortaya çıkan asfalt aşınması ve bozulmaları tespiti üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar başlatıldı. Şehir içi trafik akslarında önemli bir yer tutan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalar Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde başladı. Trimer kazıyıcı ile asfalt kazıma işlemi yapılan caddede deforme olan asfaltın kaldırılmasının ardından caddeye yeniden asfalt serilecek. Kuyumcuzade Bulvarından başlayan asfalt yenileme Nezih Tütüncüoğlu, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarında da aynı şekilde kazıma ve asfalt serme ile çalışmalar devam edecek. 



Düzce...