29 / 03 / 2024

kuzey ırak şehitleri için iptal edilen konser

kuzey ırak şehitleri için iptal edilen konser

Bursa'nın kentsel dönüşümdeki prestij projesi Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'nin açılışındaki Emre Altuğ konseri, Kuzey Irak operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklere saygısızlık olur gerekçesiyle iptal edildi

Limak'tan Kuzey Irak'a 141 milyon dolarlık tünel!

Limak, DEAŞ’ın saldırılarına rağmen yapımını üstlendiği 3.6 kilometrelik Gali Zakho Tüneli’ni açtı.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Nevita gözünü Kuzey Irak’a çevirdi!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren Nevita, Orta Doğu ve Körfez ülkesi yatırımcılarını Türkiye’ye çekiyor. Bugüne kadar 90 milyon TL değerinde yatırımı Türkiye’ye getiren Nevita, gözünü K. Irak’a çevirdi.

Türkiye Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor!

Rusya’nın doğalgazı kesmesi ihtimaline karşılık Katar ve Azerbaycan’la mutabakat imzalayan Türkiye şimdi de Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor. Bu amaçla inşa edilecek Şırnak Boru Hattı’nın ihalesi yılbaşına kadar yapılacak.

NMR İnşaat Kuzey Irak yatırımlarına devam ediyor!

Lojistik, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Anç Grup, Irak'taki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Anç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Anç, NMR İnşaat adı altında Kuzey Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi..

YHT Kuzey Irak'a gidecek!

YHT Kuzey Irak'a gidecek. Yeni yılda 5 milyar lira yatırım planlayan TCDD, YHT seferlerini komşu ülkelere kadar götürecek. 2015 programı kapsamında Kuzey Irak hattı gündeme gelecek.

Memorial Sağlık Grubu, Kuzey Irak'a açıldı!

Memorial Sağlık Grubu, kuzey Irak'a açıldı. Memorial Sağlık Grubu, hasta yoğunluğunun her geçen gün arttığı Irak'ın kuzeyinde de hizmet vermek için Duhok'ta irtibat bürosu açtı.

Falkon Group Kuzey Irak projesine Teknoklima imzası!

2003 yılından beri ısıtma soğutma sektörünün en büyük aktörlerinden biri olan Samsung Türkiye ve Irak Distribütörü Teknoklima; 2014 yılına Irak’ta aldığı dev ihale ile damga vurdu.

Hak İnşaat Kuzey Irak'ta 200 süper lüks malikane inşa edecek!

1987 yılında Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat da bu konuda atılımlarına devam ediyor.

Hak İnşaat Kuzey Irak'ta 200 lüks malikane inşa edecek!

İnşaat sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor. 1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat bu konuda atılımlarına devam ediyor

Taner Yıldız: Kuzey Irak petrolünün sevkiyatı başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, " Ceyhan'da bekleyen Kuzey Irak petrolünün uluslararası piyasaya sevkiyatı başladı. 1 milyon varil petrolün yüklemesi devam ediyor" dedi...

Kuzey Irak’ın en büyük konut projesi Avrocity 3DKonut.com'da sergileniyor!

Gürbağ İnşaat tarafından Kuzey Irak’ın Duhok kentinde yapılan “Avrocity”, Dünyanın ilk Google Earth tabanlı, 3 boyutlu konut portalı olan 3DKonut.com’da sanal ziyarete açıldı...

Kuzey Irak petrolünün satışı başlıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'nin, "Türkiye'de depolanan petrolün satışına 2 Mayıs'ta başlayacakları" yönündeki açıklamasına ilişkin bilgi verdi...

kuzey ırak şehitleri için iptal edilen konser Haberi

kuzey ırak şehitleri için iptal edilen konser

Bursa'nın en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Kent Meydanı Alışveriş Merkezi, bugün yapacağı açılıştaki konser ve eğlence etkinliklerini, Kuzey Irak'taki sınır ötesi harekatta şehit olan Mehmetçiklerimiz ve yakınlarına saygısızlık olur düşüncesiyle iptal etti.

Açılışı sade bir törenle yapmayı planlayan Kent Meydanı'nın Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu, çok kapsamlı, renkli, coşkulu eğlenceler ile Emre Altuğ'un katılacağı büyük katılımlı bir konser planladıklarını belirterek, 'Askerlerimiz orada şehit olurken, aileleri ve ülkemiz üzüntü içerisindeyken, böyle bir konseri yapmamızın doğru olmadığını düşündük. Şehit yakınlarının acısını paylaşmak için konserimizi iptal ettik. İleriki dönemde, keyifli olduğumuzda bu aktiviteyi yapmayı düşünüyoruz' dedi.

4 FİRMA BİRLEŞTİ

50 milyon dolar...