25 / 04 / 2024

Kuzey ve Güney Afrika pazarları

Kuzey ve Güney Afrika pazarları

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise lider sıhhi tesisat donanımları tedarikçilerinden olan Grohe’nin küresel büyümesi Doğu ve Batı Afrika'da açtığı yeni ofisler ile devam ediyor.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Kuzey ve Güney Afrika pazarları Haberi

Kuzey ve Güney Afrika pazarları

Kuzey ve Güney Afrika pazarlarında gözlenen gelişim ve başarılı büyümesinin ardından Grohe Ortadoğu ve Afrika, tüm kıtada Grohe ürünlerine olan erişimi artırmak için Kenya ve Nijerya'da perakende ve uluslararası projelendirme işlerine yönelik tam donanımlı servis noktalarına yatırımda bulunuyor. Bu kapsamda Ortadoğu ve Afrika’da 72 tam zamanlı çalışan, 5 alt-bölgede mükemmel hizmet ve satış sonrası destek sunmak için faaliyette.

Döviz kuru dalgalanmalarından spekülatif finansal krizlere kadar dünya çapında yaşanan birçok ekonomik belirsizliğin uluslararası şirketleri etkisine aldığı bir dönemde Grohe'nin uluslararası piyasadaki baskın payını koruyup genişlemesi ise küresel marka Grohe’nin başarılı iş stratejisinin bir göstergesi.

Grohe Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü...