19 / 04 / 2024

Kuzey Yakası Ticarileri Emlak Konut satışları

Kuzey Yakası Ticarileri Emlak Konut satışları

İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Kuzey Yakası Ticarileri 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep süreci başladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Yakası'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO 3 projedeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453, Kuzey Yakası ve Karat 34 projelerinde yer alan ticari üniteleri satışa sundu. Satışa sunulan ticari üniteler için belirlenen ödeme planları açıklandı.

Kuzey Yakası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Kuzey Yakası kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nde (Kuzey Yakası) 982 Ada 1 ve 2 Parsel A1, A2, A3, A4, B3, B4 ve B5 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri' nin kabulü yapıldı.

Kuzey Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa ve Anadolu Yakasının Bir Kısmında Erişime Kontrollü Yollar ve Bağlantılarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli  nazım ve uygulama imar planı askıda...

Kuzey Yakası Ticarileri Emlak Konut satışları Haberi

Kuzey Yakası Ticarileri Emlak Konut satışları

Kuzey Yakası Ticarileri projesi, İstanbul Başakşehir'de yapımı devam eden Şehir Parkı'nın içerisinde yer alıyor. 


Emlak Konut GYO tarafından tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası Ticarileri projesi için ön talepler alınıyor. Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir projesi ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. 


Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri'nin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Kuzey Yakası Ticarileri Emlak Konut satışlarıyla ilgili detaylar yakın zaman içerisinde belli olacak. 


Tel:444 36 55

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri

Gizem...