25 / 04 / 2024

kuzeybatı gayrimenkul koyun adası

kuzeybatı gayrimenkul koyun adası

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul'den pazarlamada yeni model!

Gayrimenkul sektöründe 26 senelik geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Pandemi sürecinde evde kalan arsa sahipleri mülklerini satışa çıkarıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Koronavirüs arsaya talebi artırdı!

Kuzeybatı Gayrimenkul'un salgında mülk sahipleri için ücretsiz hazırladığı, masaüstü değerleme raporuna göre, evde kalınan sürede daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirtildi.

Koronavirüs sürecinde en çok arsa talep gördü!

Kuzeybatı Gayrimenkul’un pandemi sürecinde, mülk sahipleri için ücretsiz masaüstü değerleme raporu hazırladı. Buna göre, evde kalınan süre içinde daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirlendi.

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Korana döneminde gayrimenkul yatırımcıları sosyal medyadaydı!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar önce başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Bu süreç içerisinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

Kuzeybatı Gayrimenkul 2016 ofis kiralama işlemleri yayınlandı!

Kuzeybatı Gayrimenkul; 2016 ofis kiralama işlemlerini yayınladı. Kuzeybatı Gayrimenkul 2016 yılının 4 çeyreğindeki ofis kiralama bildirisini yaptı.

Kuzeybatı Gayrimenkul dört ilde mülk arayışında!

Kuzeybatı Gayrimenkul, müşterileri için dört ilde aktif olarak mülk arıyor ve piyasa rayicinde olan mülk tekliflerini topluyor...

kuzeybatı gayrimenkul koyun adası Haberi

kuzeybatı gayrimenkul koyun adası

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu. 
 
Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; Kuzeybatı Gayrimenkul'ün genel müdürü Murat Ergin, satışa sunulan kısım için Kuzeybatı Gayrimenkul olarak teklif topladıklarını, ilginin yoğun olması halinde açık ihaleye dönüleceğini söylüyor. 

İmar çalışmaları devam eden Koyun Adası'nın askıdaki imar planının onaylanması halinde yaklaşık 261 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olması öngörülüyor.