25 / 04 / 2024

kuzusuyu köyü içme suyu hattı

kuzusuyu köyü içme suyu hattı

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu hattı alt yapı çalışmaları hızla devam ederken, bu bölgenin su ihtiyacını karşılaması için kumlan depolama tesisi de son aşamaya geldi.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Hillside Beach Club Tatil Köyü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Çankırı İnançköy TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan 571 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çankırı İnançköy sözleşme tarihleri 2+1!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan 571 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Çorum "Hitit köyü" projesi için imzalar atıldı!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

kuzusuyu köyü içme suyu hattı Haberi

kuzusuyu köyü içme suyu hattı

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yapılacak olan 50 metreküp kapasiteli su deposu inşaatı tamamlanıyor. 

Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu sağlayacak olan bu depoya diğer hatlardan 45 metreküp kapasiteli su pompalanması için gerekli olan 20 kilometre civarındaki bir uzunluğa sahip hat çalışması sürüyor. 

Kısa bir süre içerisinde Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu Ereğli Belediyesi tarafından sağlanmış olacak. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sadece Ereğli kent merkezindeki sorunları değil, köy ve kasabaların sorunlarını da çözme noktasında gayret gösterdiklerini dile getirdi. Oprukçu, "Ereğli, kentsel dönüşüm çalışmalarına paralel olarak bir büyüme ve gelişme içerisindedir. Aynı şekilde köy ve kasabalarımızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile bu gelişme ve büyümeye ayak uyduruyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde hareket ederek kent merkezi ile Ereğli'ye bağlı köy ve...