26 / 04 / 2024

kyk Sinan Aksu kimdir

kyk Sinan Aksu kimdir

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sinan Aksu tarafından kuruldu.

KYK yurdanda bir dilim karpuzun fiyatı dudak uçuklattı

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız, Mimar Sinan KYK Yurdu'nda öğrencilere verilen bir dilim karpuzun fiyatını paylaştı.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Sinan Aksu, Emlak Konut bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

KYK'nın yeni yurtları üniversitelerde inşa ediliyor!

KYK yurt bvaşvurularının 3 Eylül'de başladığını açıklayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, yeni yurtların proje ve inşaat faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi. 

KYK yurtları beş yıldızlı otel konforunda!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Maltepe'de hizmete alınan ve Türkiye'nin en büyük yurt komplekslerinden KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti

Bingöl'e 250 bin kapasiteli yeni yurtlar açılacak!

KYK Genel Müdürü Sinan Aksu, Türkiye genelinde 475 bin 702 yatak kapasitesine ilave olarak projelendirilen, planlanan ve inşaatı devam eden 250 binlik ek kapasitenin hizmete açılması için gün sayıldığını söyledi.

250 bin yatak kapasiteli KYK yurtları geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürü Aksu, Türkiye genelinde 475 bin 702 yatak kapasitesine ilave olarak projelendirilen ve inşaatı devam eden 250 binlik ek kapasitenin hizmete açılması için gün sayıldığını bildirdi.

kyk Sinan Aksu kimdir Haberi

kyk Sinan Aksu kimdir

Sinan Aksu kimdir?

Aslen Erzincanlı olan Sinan Aksu, 1980'de Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Sinan Aksu, 2002'de Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. 

2003'te kamudaki meslek hayatına TBMM'de başlayan Sinan Aksu, sırasıyla Milletvekili Danışmanlığı, Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmet­leri Genel Müdür Yardımcılığı, Başbakan Müşavirliği ve 20 Şubat 2014 tarihinden itibaren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Aksu, 30 Mart 2015'te GSB Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü olarak atadı ve 20 Temmuz 2018 tarihine kadar bu görevini sürdürdü.

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü görevini yürütürken gençliğin hizmetindeki projelerde yer alan Aksu, 2016'da düzenlenen Hizmetkar Liderlik Zirvesi'nde yılın hizmetkar bürokratı seçildi.

Sinan Aksu 20 Temmuz 2018 tarihinde...