24 / 04 / 2024

la vella ataşehir satılık daire

la vella ataşehir satılık daire

Selimoğlu Group'un Ataşehir Şerifali'deki projesi La Vella Konutları'nın 76 dairelik ilk etabı başladı. Konut fiyatlarının 250 bin YTL'den başladığı projede teslimler Ağustos 2008'de.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın!

20 yıla kadar taksit sağlanan projede 632 adet daire bulunuyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın...

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri!

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan projede taksitler 180 liradan başlıyor. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri...

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekiliş günü!

20 yıla kadar vade imkanı sağlanan proje kentsel dönüşüm olarak tasarlandı. İşte TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekiliş günü...

2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa ediliyor. Peki 2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ataşehir TOKİ Emekevler kura çekilişi 2016!

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlandı. İşte Ataşehir TOKİ Emekevler kura çekilişi 2016...

Ataşehir'de 400 gecekondu yerinde dönüşüyor!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. En iyi başkanlar arasında yer alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal Ilgezdi hem hizmetlerini hem de vatandaşla kurduğu yakın diyologları anlattı.

1993 yılında Ataşehir Konutları satışa sunulmuş!

1993 yılında Emlak Bankası tarafından Anadolu Yakası'nda inşa edilen Ataşehir Konutları satışa sunulmuş. 10 yıla kadar vadeyle satılacak 3 bin konutluk mega projeyle Anadolu Yakası'nın bir Ataköy'ü olacakmış.

Mesa Mesken Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildi!

Mesa Mesken mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerle birlikte, imar durumunun yetersiz kalışı ve hedeflemiş olduğu yapılaşma koşullarına ilişkin belirsizlikler nedeniyle Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildiğini açıkladı.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

la vella ataşehir satılık daire Haberi

la vella ataşehir satılık daire

Maslak'ta inşa edilen Main Towers Residence, Ataşehir'deki Atasel Konutları ve Selimoğlu Residence gibi pek çok konut projesine imza atan Selimoğlu Group, yeni bir yatırım için kolları sıvadı. Selimoğlu Group, yine Ataşehir Şerifali bölgesinde hayata geçirilecek ve 8 ayrı etapta tamamlanacak La Vella Konutları'nın ilk iki etabının inşaatına başladı.

İlk etapta 76 daire

İki ayrı parselde toplam 3 bin 560 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek projenin inşaatına iki ay önce başlanan ilk etabında 76 daire bulunacak. 700 metrekarenin bina oturumuna ayrıldığı La Vella Konutları'nda geri kalan 2 bin 860 metrekare ise yeşil alanlara tahsis edilmiş durumda.

4...