24 / 04 / 2024

Lagranja Design İstanbul

Lagranja Design İstanbul

Multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, firma ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğinde, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını tasarladı…

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Petrol Ofisi Yönetim Ofisi projesine Lagranja Design imzası!

Multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, firma ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğinde, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını tasarladı…

İstanbul'un çalışma ve eğlence mimarisine Lagranja Desing imzası!

Barcelona’da kurulan iç mekan ve ürün tasarımlarına odaklanan multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, İstanbul'un çalışma ve eğlence hayatına tasarımları ile imza attı...

Artzen Design mekanlarınızı sanata dönüştürüyor!

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, denizin yeşil ile kavuştuğu Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de,  140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturuyor.

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Lagranja Design İstanbul Haberi

Lagranja Design İstanbul

Barcelona’da kurulan ve 2013 yılından bu yana İstanbul ofisinde aktif proje ve danışmanlık hizmeti sunan Lagranja Design, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını, “jeolojik katmanlaşma” konsepti ile yeniden tasarladı.

Öncü firmalar için ödüllü konaklama, çalışma, yeme içme, ticari mekan ve sergileme mekanlarında iç mimari projeler ile adından söz ettiren Lagranja Design’in, Firma Ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğindeki İstanbul’da bulunan ofisi, Petrol Ofisi’nin yönetim ofislerini tasarladı.

İstanbul Üsküdar’da bulunan çok katlı bir binanın üç katı içinde hazırlanan proje, toplam alanı 9000 metrekare olan ve mekansal kurgusu kendini tekrar eden her bir kat için ortak mimari ögelerin fonksiyonel olarak farklı kullanımı ile tasarlandı.

Mekansal dizilimde bölümlerin ve ortak kullanım alanlarının maksimum seviyede geçirgen ve akıcı bir diyalog kurması planlanan Petrol...