09 / 05 / 2024

lagün sinpaşta ev peşinatı

lagün sinpaşta ev peşinatı

Konut şirketlerinin peşinatı düşürme yarışları tam gaz devam ediyor. Konut piyasasında, SİNPAŞ GYO İstanbul ve Bursa'daki iki projesinde peşinatı sıfırladı.

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Taş ev inşaat maliyeti 2020!

Önümüzdeki yıl uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri açıklandı. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2020 ne kadar oldu?

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve iş adamı Sadettin Saran'ın bir süredir aşk yaşadığı, ikilinin Çanakkale'de taş ev yaptıkları iddia edildi.

Taş ev inşaat maliyeti 2019!

Önümüzdeki sene uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Burcu Esmersoy Mikonos'ta ev kiraladı!

Pek çok ünlü isim, Eda Taşpınar'ın iki yıl önce başlattığı 'Mikonos'ta ev kiralama' modasının takipçisi olmuştu. Meğer bu modaya, bu yıl güzel sunucu Burcu Esmersoy da uymuş, Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'ta sezonluk ev kiralamış.

Yeni Acıbadem ön satışta!

Acıbadem’in en özel mevkilerinden birinde bulunan Yeni Acıbadem satışa sunuldu. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, Acıbadem’de ulaşım ağlarının merkezi kesişme noktasında bulunuyor. Müstakil ev yaşamı konforunu sunan proje ön satışta.

Demet Akalın kiralık ev arıyor!

Önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın “Kiralık ev arıyorum, boş daireleri geziyorum” dedi.

lagün sinpaşta ev peşinatı Haberi

lagün sinpaşta ev peşinatı

Buna göre SİNPAŞ GYO'nun Lagün projesinde 209 ile 730 metrekare arasında değişen konutlarda aylık taksitler 3 bin 218 YTL'den başlayacak. 60 taksitle konutların satıldığı kampanyada taksitler 14 bin 463 YTL'ye kadar yükseliyor. Kampanya kapsamında 4. ve 13. aylarda yüzde 10 ve 25. ayda yüzde 35 ara ödeme var.

Konutların fiyatının 429 bin YTL ile 1 milyon 928 bin YTL arasında olduğu kampanyada ilk yıl taksitler sabit. Taksitlere ikinci yıldan itibaren Türkiye İstatistik kurumu'nun açıkladığı enflasyon oranına ilave olarak yüzde 3'lük artış yapılacak.  

Tel: 0 216 311 40 93

www.sinpaslagun.com