25 / 04 / 2024

Laleli taşhan satılık

Laleli taşhan satılık

1763 yılında Sultan 3. Mustafa zamanında askeri amaçlı inşa edilen Taşhan binası Laleli'de yer alıyor. 87 odalı tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışa çıkarıldı...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Tarihi Rumeli Han icradan satılık!

Beyoğlu'ndaki tarihi Rumeli Han satılıyor. Açık artırma usulüyle 24 Nisan'da ihale edilecek binanın değeri 450 milyon TL olarak belirlendi.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık!

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekleri yer alıyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL!

2+1, 3+1, 4+1 tiplerinde daire seçeneklerinin yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konut projesinde 7 daire kurayla satışa sunulacak. Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL'den başlıyor.

Dubai Rezidans'ta satılık 1+1!

Esenyurt'ta hayata geçecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Mart-Nisan aylarında başlayacak. PRojede toplam 1153 daire ve 11 villa yer alacak. Proje'de satılık 1+1 fiyatları ne kadar?

Dubai Rezidans Esenyurt'ta satılık daireler!

Esenyurt'ta yapımına 2 ay sonra başlanacak Dubai Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla datılık daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Dubai Rezidans satılık daire fiyatları şöyle:

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen ve de Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Saklıhan Konakları satılık daire!

Saklıhan Konakları satılık daire tipleri 2 oda 1 salon 6 oda 2 salon dubleks arasında değişiyor. Saklıhan Konakları İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde hayata geçiriliyor...

Online emlak siteleri 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu!

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

Laleli taşhan satılık Haberi

Laleli taşhan satılık

İstanbul'un tarihi yarımadasında yer alan Laleli'deki Taşhan satışa çıkarıldı.

Taşhan, 1763 yılında Sultan 3. Mustafa zamanında askeri amaçlı inşa edildi.  Bizans ve Osmanlı mimarisi ile inşa edilen Taşhan'ın içerisinde Bizans sarnıcı bulunuyor. 

Söz konusu yapı geleneksel ticaret alanı lejandındadır. 1. derece tarihi eser olan Taşhan'ın 3 avlusu var. Bina bodrum, zemin ve 1 normal kattan oluşuyor. Toplam 2 bin 200 metrekarelik bir alana sahip olan binas 6 bin 400 metrekare kullanım alanına sahip. Tarihi Taşhan'ın 87 odası bulunuyor. 

Taşhan'ın Anıtlar ve Vakıflar Kurulu'ndan tüm izinler alındı ve  tarihi yapısı korunarak otel yapılabilir izni alındı, projesi çizildi.

50 milyon dolar isteniyor

Real Estate İnformation Service'ten Serkan Lekesiz, projenin gerçekleşmesi durumunda Avrupa çapında bir otel olacağını ifade ediyor.  Serkan Lekesiz, “Taşhan'ın yüzde 82'si...