27 / 04 / 2024

Langa Turkey Enerji

Langa Turkey Enerji

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreas Dupuıs, Xıaohuo Ma ve Ayhan Gök ortaklığında kuruldu.

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Fw Turkey Enerji Malzemeleri Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fw Turkey Enerji Malzemeleri Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Astroenergy Solar Turkey Enerji Anonim Şirketi bünyesinde kuruldu.

Osman Kipoğlu'ndan enerji tasarrufu için kolay uygulanabilir ipuçları!

EWE Turkey Holding’e bağlı enerji verimliliği danışmanlığı şirketi Enervis, Enerji Verimliliği Haftası’nda Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için verimlilik çözümlerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

Socar, Petkim'de hisse satıyor!

Socar Turkey Enerji, Petkim'de yüzde 1.6 payı TSP'de pay başına 4 TL'ye BCM Global Fund'a satacak.

Langa Turkey Enerji Haberi

Langa Turkey Enerji

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi'nde kuruldu.  


Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat, ihracat rejimleri ve konuyla ilgili diğer mevzuatlara riayet etmek kaydıyla, yenilenebilir enerji üretimi ile ilgili tesis, proje, model ve sistemler geliştirmek ve yürütmek olup detayı aşağıdaki gibidir: A)Hidroelektrik, rüzgâr, jeotermal, güneş, biokütle, dalga ve hidrojen enerjisi gibi her türlü yenilenebilir enerji üretimi ile ilgili proje, model ve sistem geliştirmek, B) Hidroelektrik, rüzgâr, jeotermal, güneş, biokütle, dalga ve hidrojen enerjisi gibi her türlü yenilenebilir enerji üretimi ile ilgili tesisler kurmak,  C)Her türlü yenilenebilir enerji üretimi ile ilgili olarak her türlü panel, fotovoltaik enerji sistemleri, türbin, ürün...