27 / 04 / 2024

Lapseki atık tesis inşaatı

Lapseki atık tesis inşaatı

Çanakkale’nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek, incelemelerde bulundu.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Lapseki'de katı atık tesisi inşaat çalışmaları sürüyor!

Çanakkale’nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek, incelemelerde bulundu.

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

Lapseki Hükümet Konağı'nın proje toplantısı yapıldı!

Lapseki Hükümet Konağıʼnın genel gidişatı ve projenin devamı konusunda proje müellifleri ile toplantı yapıldı. Toplantı sonucunda tarafların proje devamlılığındaki rollerinin ve görevlerinin üstünden geçildi.

Çanakkale Lapseki Katı Atık Arıtma projesi için yer teslimi yapıldı!

Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak hazırlanan ’Katı Atık Arıtma Projesi için yer teslimi yapıldı. Tasarım Restorasyon İnşaat'ın yüklenici firması olduğu proje 500 günde tamamlanacak.

İzmir Menemen tıbbi atık sterilizasyon tesisi yerine karşı çıkıldı!

Büyükşehir'in Menemen'de tıbbi atık sterilizasyon tesisi için belirlediği yere karşı çıkan Hakkı Durmaz "Daha önce buraya kurulan tesis, zaman içinde hayalet işletmeye dönüşmüştü" diye uyarıda bulundu

Kütahya'ya yeni atık su tesisi geliyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro'ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti. Tesis, 22 milyon Euro'ya mal olacak.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi, Yunus Köse tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Diyarbakır'da katı atık tesisi inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı. Yaklaşık 100 milyon liraya mal olacak tesis, 2017 yılında tamamlanacak.

Manisa'da katı atık teissi için yer tahsisi yapıldı!

Veysel Eroğlu: "Bu araziye kamu yararı olduğu için sadece katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisi, enerji nakil hattı ve ulaşım yolu yapılması şartıyla müsaade verildi, bu maksadın dışında herhangi bir tesis yapılamayacak" dedi.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

Manisa'ya katı atık bertaraf tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, oybirliği ile karar alarak ilçelerin ortak kullanımında olacak Katı Atık Bertaraf Tesisi Projesi için ilk adımı attı. Tesis yapılacak alana yönelik kamulaştırmalar karara bağlandı...

Lapseki atık tesis inşaatı Haberi

Lapseki atık tesis inşaatı

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek incelemelerde bulundu. Lapseki ve Çardak belediyeleri tarafından ortak yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz,"İlçe merkezinde yapılan 34 kilometre şehir içi kanalizasyon hattı çalışmalarının sonlandırılmasından sonra bu hatlar ile toplanacak olan atık sular, Su Arıtma Tesisine iletilecek ve atık sular tesiste arıtılarak deşarjı yapılacak. Bilindiği üzere yer tesliminden itibaren 500 gün çalışma süresi var. Kurulacak sistemle birlikte bölge sınırları içerisindeki kanalizasyon sisteminin bağlanacağı tesiste, günlük tüketim sonucunda oluşan evsel nitelikli atık sular kanalizasyon sistemi ve terfi pompa istasyonlarıyla toplanarak arıtılacak ve çevreye zararsız hale getirilecek. Tesisin tamamlanması ile günde ortalama 5236 metreküp atık su arıtılacak" dedi. Başkan Yılmaz inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden...