20 / 04 / 2024

larasu evleri iş bankası

larasu evleri iş bankası

Larasu İnşaat'ın Mimarsinan'daki projesi Larasu Evleri'nde İş Bankası'ndan kredi alanlar için faiz oranı yüzde 0.97'ye düşüyor. Fiyatlar ise 118 bin YTL'den başlıyor..

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Florya Evleri projesi için ÇED süreci başladı.

Yazar evleri için harekete geçme vakti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evleri konusunda başlatılan kampanyayı kaleme aldı. İşte o haber...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Meram Aksinne Evleri için kuralar çekildi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne ön başvuruda bulunanlar arasından kura çekildi.

larasu evleri iş bankası Haberi

larasu evleri iş bankası
Larasu İnşaat tarafından İstanbul Mimarsinan'da hayata geçirilen Larasu Evleri 11 bin 380 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. 5, 7 ve 8'er katlı toplam 11 blokta 184 daire şeklinde inşa edilen projede 8 bin metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanı da bulunuyor.

3 farklı tipte konut inşa ediliyor
1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen Larasu Evleri'nde 96 adet 3+1 daire, 32 adet 2+1 daire ve 56 adet 1+1 daire inşa ediliyor. Projedeki 1+1 konutların büyüklüğü 56, 2+ konutların büyüklüğü 120 ve 3+1 konutların büyüklüğü ise 172 metrekare olarak hesaplanıyor. Projede açık yüzme havuzu, squash ve tenis kortu, kapalı spor salonu, sauna, sinema ve kafe-restoran bulunuyor. Projedeki 3+1 daireler 290 bin ve 2+1...