25 / 04 / 2024

Lavinsa Ballıtaş kimin

Lavinsa Ballıtaş kimin

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Ballı tarafından kuruldu.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci TBMM'de!

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi TBMM'de!

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi için ÇED olumlu raporu verilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyan Ballı Business Center Tekirdağ Çorlu'da inşa ediliyor. İşte Ballı Business Center iletişim bilgileri....

Ankara Ballıkuyumcu imar planı yine mahkemelik oldu!

ETİMESGUT Ballıkuyumcu Malıallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm alanı nazmı ve uygulama imar planını Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşımıştı. Yürütmeyi durdurma kararının alındığı alanda ikinci kez plan yapıldı.

Ballı Business Center Çorlu projesi!

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ballı Business Center Çorlu projesi Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Çorlu Ballı Business Center satışta!

84 adet ofisten oluşan Ballı Business Center projesi Ballıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Çorlu Ballı Business Center satışta.

Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm planı davalık!

Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm planı davalık oldu. Ankara Ballıkuyumcu Mahallesi' ndeki Kentsel Dönüşüm alanı nazım ve de uygulama imar planını Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı.

Lavinsa Ballıtaş kimin Haberi

Lavinsa Ballıtaş kimin

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4- Her türlü mimarlık...