29 / 03 / 2024

Le Chic Bodrum nerede

Le Chic Bodrum nerede

Bodrum'un en güzel koyu Asarlık mevkiinde denize sıfır konumu, eşsiz manzarası, sahili ve doğal kumsalıyla Le Chic Bodrum yaz sezonunda misafirlerine eşsiz yaşam sunuyor.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Le Chic Bodrum fiyat!

131 üniteden meydana gelen Le Chic Bodrum projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı. İşte, Le Chic Bodrum fiyat listesi.. 

Le Chic Bodrum projesinde 405 bin Euro'ya 2+1! Yeni proje!

Le Chic Bodrum projesine fiyatlar 405 bin Euro'dan başlıyor. Deniz GYO ile Ataman İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje lüks konseptte tasarlandı...

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri ne kadar? 

Le Chic Tarabya'daki 60 meskene ait değerleme raporu yayınlandı. İşte Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Le Chic Bodrum misafirlerini bekliyor!

Bodrum'un en güzel koyu Asarlık mevkiinde denize sıfır konumu, eşsiz manzarası, sahili ve doğal kumsalıyla Le Chic Bodrum yaz sezonunda misafirlerine eşsiz yaşam sunuyor.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Deniz GYO Le Chic Tarabya projesi değerleme raporu!

Deniz GYO'nun Le Chic Tarabya projesine ilişkin Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Le Chic Bodrum Harmoni 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Le Chic Bodrum Harmoni ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bodrum Ship Ahoy 2 milyon dolara satışa çıktı!

Bodrum'un simge mekanları olarak sayılan ve adı Türkbükü ile özdeşleşen Ship Ahoy, satışa çıktı. Ünlü mekanı satan da ünlü bir isim; Tanem Sivar Dirvana... Ship Ahoy'u 1986 yılında, Nihal İnci Acar açmıştı...

Le Chic Tarabya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada, 82-89-90 no.lu parsellerde yer alan Le Chic Tarabya'nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Le Chic Bodrum nerede Haberi

Le Chic Bodrum nerede

Bodrum'un en güzel koyu Asarlık mevkiinde yer alan Le Chic Bodrum, yaz sezonuna hazırlanıyor. Capital'de yer alan habere göre; 2+1'den, 4+1'e uzanan bir skalada planlanmış, 8 villa ve 86 rezidanstan oluşan Le Chic Bodrum'da, 'Palazzo Luxury Collection' markasıyla housekeeping, oda servisi, tekne-shuttle hizmetleri, su sporları, seyir teraslari, roof bar ve özel iskeleler ile her türlü otel hizmeti yer alıyor. 

Doğayla iç içe yapısıyla beraber AVM'lere, market ve okullara yakın merkezi konumu ve kış şartları için özel tasarlanmış yerden isitma ve ekstra yalıtım özellikleri ile Le Chic Bodrum'da, müşterilerinin hayatına konfor katacak sayısız ayrıcalıkla misafirlerini bekliyor.

https://www.lechicbodrum.com/dis-mekan.aspx

The House Residence Helis Bodrum...