26 / 04 / 2024

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Le Chic Tarabya projesi hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO tarafından İstanbul ili Sarıyer ilçesi Tarabya Mahallesi 440 ada 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirmekte olduğumuz Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetleri, inşaat ruhsatını veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler sonuçlanana kadar durdurulması talep edildi. 

Bu kapsamda, Le Chic Tarabya projesinin inşaat şantiye faaliyetlerine konuya ilişkin yeni bir karar verilene kadar geçici süreyle ara verildi.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul ili Sarıyer ilçesi Tarabya Mahallesi 440 ada 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirmekte olduğumuz Le Chic Tarabya projemizin inşaat faaliyetleri, inşaat ruhsatını veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler sonuçlanana kadar inşaat faaliyetinin durdurulması talep edilmiştir. Bu kapsamda, Le Chic Tarabya projemizin inşaat şantiye faaliyetlerine konuya ilişkin yeni bir karar verilene kadar geçici süreyle ara verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön