29 / 03 / 2024

Lego taşlarından otel inşası

Lego taşlarından otel inşası

ABD'NİN Florida eyaletinde, Lego taşlarına benzer tuğlalardan bir otel inşa edildi. Çocuklar için adeta bir oyun cenneti olan otel, dünyada Lego'dan yapılmış en büyük otel olma özelliğine sahip.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur? 

Bir kişi vefat ettiğinde, borçları mirasçılara devredilip devredilmediği merak konusudur. Bu süreçde yasal düzenlemeler devreye girerek bazı yöntemler vardır. Peki ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur ve süreç nasıl işler? İşte mirasçıların borç ödeme durumları...

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşı zammıyla taşlar resmen yerinden oynadı! SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine yeni promosyon müjdesi

Emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasıyla taşlar resmen yerinden oynadı. Aktarılan son dakika detaylarına göre, SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine yeni promosyon sinyali de geldi...

Demir fiyatlarına zam üstüne zam! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olan demir fiyatlarında deyim yerindeyse zam rekoru kırıldı. Art arda gelen zamlar demir fiyatlarını da yükseltti. Peki demir fiyatlarında ne kadar zam meydana geldi? Demir fiyatları kaç lira oldu? İşte 25 Eylül 2022 demir fiyatları…

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Pera GYO'nun 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 2 milyon 650 bin 275 TL oldu. Peki Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de faaliyetlerini durduran kiracılarından kapalı kaldığı dönemlere istinaden kira alınmamasına karar verdi. 

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Lego taşlarından otel inşası Haberi

Lego taşlarından otel inşası

5 katlı otelde 152 oda bulunuyor. Odalar ebeveyn ve çocuk bölümleri olmak üzere ikiye ayrılıyor. Birbirinden farklı Lego aktivitelerinin düzenlendiği otelde, ayrıca Lego taşları ile doldurulmuş bir havuz ve Lego atölyeleri de var. Oteldeki yemek ve yataklar haricinde her şey, Lego benzeri taşlarından inşa...