25 / 04 / 2024

Leighton Meester Adam Brody evi

Leighton Meester Adam Brody evi

Her ikisi de rol aldıkları dizilerle adlarını duyuran ünlü çift Leighton Meester ve Adam Brody, California'daki evlerini 3.2 milyon dolara satışa çıkardı.

Leighton Meester ve Adam Brody California'daki malikanelerini satıyor!

Her ikisi de rol aldıkları dizilerle adlarını duyuran ünlü çift Leighton Meester ve Adam Brody, California'daki evlerini 3.2 milyon dolara satışa çıkardı.

Dragos Adam Kule Rezidans satılık!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dragos Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Adam Kule ev fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Adam Kule ev fiyatları 200 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Adam Kule Maltepe satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin alanları 46 metrekareden başlangıç gösteren proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Evleri kampanya!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje de dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor. Adam Kule Evleri kampanya kapsamında Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Adam Kule nerede?

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dap Adam Kule Rezidans projesinde lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. Peki Dap Adam Kule nerede?

Dap Adam Kule fiyat!

Dap Adam Kule fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap Adam Kule projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Leighton Meester Adam Brody evi Haberi

Leighton Meester Adam Brody evi

Dedikoducu Kız isimli Gossip Girl dizisinde tanınan Leighton Meester ve The O.C adlı dizide oynayan Adam Brody, ünlülerin California'da yer alan gözde bölgelerinden Topanga'da bulunan evlerini satıyor. Beş yıl önce bu evi 2.4 milyon dolara satın alan çift, şimdi ise 3. 2 milyon dolara satışa çıkardı. 

Leighton Meester ile Adrien Brody'nin evi, Malibu ile Calabasas arasında yer alan dağların yüksek kısımlarında yer alıyor. Çevre dostu olan evin üç tane yatak odası ve üç tane banyosu bulunuyor. Tamamen doğanın içinde yer alan meditatif bir manzarası bulunan ev, ahşap ayrıntıları ve şöminesiyle de dikkat çekiyor. Çitfin evleri, salonda yer alan tavandan tabana uzanan pencereleri ve pencereyi kapılarıyla da doğayla bütünleşiyor.

İki katlı evin banyosu bile doğa manzaralı. Ana banyonun...