26 / 04 / 2024

Levent Gökçe kimdir

Levent Gökçe kimdir

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

Yalıtımda performans artacak!

Son beş yılda ihracattan elde ettiği satış geliri 160 milyon doları bulan İzocam, gelecek beş yıl için toplamda 150 milyon doların üzerinde ihracat hedefiyle dikkat çekiyor.

Saint-Gobain Weber Samsun'da yeni fabrika açtı!

Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen endüstiyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti. Açılışı yapılan fabrika 30 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçti.

Weber Türkiye'deki büyümesini sürdürüyor!

Gobain Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 2013'ün kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimiz, yeni fabrikalarımız ve güçlü dağıtım ağımız sayesinde bir büyüme gerçekleştirdik" dedi...

Levent Gökçe: İnşaat sektörü 2014 yılında yüzde 10 büyüyecek!

Levent Gökçe, 2013'ün kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimiz, yeni fabrikalarımız ve güçlü dağıtım ağımız sayesinde sektörün büyümesinin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik" dedi.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Gökçe Gökçen'den fahiş kira yorumu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, son zamanlarda gündem olan kira fiyatlarındaki fahiş artışa yönelik açıklamalarda bulundu.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

Levent Gökçe kimdir Haberi

Levent Gökçe kimdir

Türkiye’de yalıtım bilincini artırmak ve yalıtım sektörünü geliştirmeyi amaçlayan İZODER’in Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 13 Şubat Perşembe günü Radisson Blu Hotel Asia’da düzenlendi. İZODER 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, İZODER’de yapılan çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Pelesen, “3 yıl önce göreve başladığımızda söz verdiğimiz eksik yalıtım yönetmeliklerinin tamamlanmasına katkıda bulunduk ve Anadolu’ya açılım konusunda çalışma yürüttük” diye konuştu.

Levent Pelesen, açıklamalarına şöyle devam etti: “Su ve ses yalıtımı yönetmelikleri çıkarılmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığımız iş birliği protokolü çerçevesinde tam 14 ilde ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenledik. Toplam 3 binin üzerinde katılımcının izlediği toplantılarla tüm yalıtım branşlarını anlatma fırsatı bulduk. 14 ile gittik ama 37 ilden gelen kamu personelleri de seminerlerimizi takip etti. Böylece çok geniş bir ağa ulaşırken, yerel...