26 / 04 / 2024

levent iettye komşu

levent iettye komşu

Soyak Grubu'nun geçen hafta, 150 milyon dolar muhammen bedel ile satışa çıkardığı Levent'teki arsasına ilk talip Zorlu Grubu oldu.

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşular veya rahatsız edici eğlence mekanlarıyla karşı karşıya kaldığınızda yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Bu süreçte öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve usulünce uyarmalısınız. Ancak gürültü yine devam ederse daha etkili önlemler alabilirsiniz.

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Komşusunu rahatsız edenler dikkat! Hapis cezası alabilirsiniz!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Peki komşusunu rahatsız edene ceza verilir mi?

Kanal İstanbul’a komşu Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden 2. ret!

Kanal İstanbul projesine komşu bölge olan Başakşehir Hoşdere'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın konut ısrarı mahkemece ikinci defa haksız görüldü. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

levent iettye komşu Haberi

levent iettye komşu


Soyak Grubu'nun 17 milyon dolara yaklaşık 3 yıl önce aldığı, 150 milyon dolar muhammen bedel ile satışa çıkardığı Levent'teki arsasına ilk talip Zorlu Grubu oldu.


Türkiye'nin köklü gayrimenkul şirketlerinden Soyak'ın 2005'ta satın aldığı geçen hafta satışa çıkardığı Levent'teki arsasına ilk talip Zorlu Gayrimenkul oldu. Grup Garanti Yatırım'dan şartname aldı.


Tahmini bedeli 150 milyon dolar olarak açıklanan, 250 milyon dolara yakın gelir beklenen arsanın ihale Garanti yatırım aracılığı ile Şubat ayında gerçekleştirilecek.


Levent İETT'ye komşu olan arsa 11 bin 648 metrekare alanlı. Arsanın emsali 2.5. İmar durumu ise ticaret. Buna göre; bodrumlar hariç 29 bin 70 metrekare alanlı ofis ve alışveriş merkezi inşa edilebilecek. Bodrumlar da ilave edildiğinde toplam inşaat alanı 60 bin metrekareye yaklaşacak.


 


Yatırımcılardan kapalı zarfla 22 Şubat'ta teklif verecek....